2014. június 4., szerda

TEXTILPONT

Telephely: 1181 Budapest (Pestszentlőrinc), Barcsay utca 32.




GEO koordináták:  47.438058
                                   19.162334

Texxtilpont webáruház megközelítés (utcanézet)


 

TEXTILPONT WEBÁRUHÁZ nagyobb térképen való megjelenítése


TEXTILPONT WEBÁRUHÁZ telephelye, és a megrendelt áruk személyes átvételének helye: 1181 Budapest, Barcsay utca 32. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy telephelyünkön a személyes áruátvétel, és a termékmegtekintés csak - telefonon vagy e-mailben - előre egyeztetett időpontban biztosított!
Kőbánya-Kispest felől busszal érkezők, a 136 E-jelű körjárat Vörösmarty utcai megállójában leszállva, szemközt a Havanna utca 45-63 számú szalagházat láthatják. Az úttesten átkelve, és a tíz emeletes panelház előtt továbbhaladva a Havanna utca 59-cel szemben találják meg webáruházunkat a kétszines, sárga szegélyű, lapostetős sorházban, a buszmegállótól 100 méterre. A bejárat az előkerten keresztül közelíthető meg. Az előkert közterület, mindkét végén, és a kukatárolóknál is be lehet gyalogosan sétálni.

A gépkocsival közlekedők részére kényelmes, állandó parkolási lehetőség adott a Barcsay utca páratlan oldala felőli nagy parkolóban, a garázsok mögött. Innen kb. 50 méteres séta a sárga és vörös tetőszegélyű, kétszintes sorházakat elválasztó közből nyíló oldalkapun keresztül az átvevőpont. A leírás a térkép kinagyított, műholdas nézetére váltva részletesen követhető.
Íme:
A Textilpont webáruház megközelítése (műholdas nézet)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése