2012. október 6., szombat
Ipari vatta fliz ..töltő anyag, babzsák tötő...őrlemény
http://www.cylex-tudakozo.hu/ceg-info/winter-bt--416250.html
http://sct.hu/karpitoskellekek/t%C3%B6lt%C5%91anyagok_babzs%C3%A1k_t%C3%B6lt%C5%91anyag
http://sct.hu/karpitoskellekek/t%C3%B6lt%C5%91anyagok_babzs%C3%A1k_t%C3%B6lt%C5%91anyag
Tömőanyag
alapanyagok
A piaci igényekhez igazodva főleg szintetikus szálakból
készült anyagokat forgalmazunk, mivel ezek a legolcsóbbak, sok szempontból
praktikusabbak is.
Szintetikus ipari vatta anyagok
Előnye az olcsóság, moshatóság mivel száradás után
visszanyeri eredeti állapotát.
- polyamide
- polyakril
Természetes ipari vatta anyagok
Előnye a természetes anyaggal való érintkezés, de mosás
során veszít eredeti állapotából.
- pamut
- gyapjú
Kiket szolgálunk
ki?
Cégünk főként ipari célra nagy mennyiségű megrendeléseket
elégítünk ki, de kiszolgálunk akár lakossági hobbi célú igényeket is. Minimális
rendelési mennyiség 5kg.
Milyen
egységcsomagban rendelhető?
5-20 kg-os töltet műanyag zsákos kiszerelésben. A 20
kg-os zsák egy átlagos személyautó hátsó ülésén szállítható.
WINTER
BT
Telephely: 1107 Budapest, Teherkocsi u. 11.
Telefonszám: (+36) 1 261 7894 Mobil: (+36) 70 333 5952
Telephely: 1107 Budapest, Teherkocsi u. 11.
Telefonszám: (+36) 1 261 7894 Mobil: (+36) 70 333 5952
Igazi jó ZÖLDPARADICSOM LEKVÁR
A recept hozzávalói ( személyre)
- 3 kg zöld paradicsom (lehet koktélparadicsom is)
- 0.75 kg kristálycukor
- 1 csomag dzsemfix zselésítő cukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 2 db citrom leve és lereszelt héja
Elkészítés
Az alaposan megmosott koktélparadicsomokat apróra (kettőbe, négybe) vágjuk és beleöntjük egy nagy lábasba. Először nagy lángon elkezdjünk felforralni, hogy levet eresszen, közben gyakran kevergetjük. Amikor már kellő levet eresztet (kb. 40p után), akkor közepesre állítjuk a lángot és folyamatos kevergetés mellett hozzáöntjük a cukrot és a dzsemfixet.
Ezután már tényleg állandóan kevergetni kell, nehogy leégjen a lábas alján a paradicsom. Újabb egy óra kevergetés-rotyogtatás után jöhet bele a citrom leve és a reszelt héja, és még egy 1-1,5 órát kevergetjük lassú tűzön. Ha azt szeretnénk, hogy igazán sűrű lekvárt kapjunk, ahhoz kb. 3,5 óra főzés kell. Ezután a lekvárt csíráztatott (jól kiforralt) befőttesüvegbe töltjük és vagy 1-2 napig melegben dunsztoljuk.
Sült húsokhoz, vad- és vörös húsokhoz kiváló mártás.
2012. október 5., péntek
Zöldparadicsom lekvár almával
Zöldparadicsom lekvár recept http://www.nosalty.hu/recept/zoldparadicsom-lekvar
·
előkészület:
·
főzés:
hozzávalók 6 főre
·
2 kg zöld paradicsom
·
2 alma
·
csipetnyi só
·
80 dkg cukor
·
1 citrom leve és héja
·
1 rúd fahéj
·
5-6 szem szegfűszeg
· >>
story
Soha nem gondoltam, hogy
paradicsomból is lehet lekvárt készíteni. Leszedtük a zöldparadicsomot, mivel
már olyan kevés nap érte, hogy úgysem fog megérni. Majd készítek belőle egy pár
üveg savanyúságot, gondoltam. De mint kiderült még vannak véletlenek, mivel
éppen másnap a munkahelyemen kóstoltam meg egy lekvárt, amit soha ki nem
találtam volna, hogy miből készült. Még aznap este savanyúság helyett lekvár
főtt. És azt hiszem, hogy nem utoljára, mert szerintem a jövő évi
zöldparadicsomból sem savanyúság lesz!
alapanyagok
alma,
só,
kategóriák
ősz,
vega,
egyéb elnevezések
lekvár zöldparadicsomból, zöldparadicsomos
lekvár
elkészítés
1.
Megmossuk a paradicsomokat és az almákat. Kicsumázzuk, jó apróra
összevágjuk. Feltesszük egy nagy edényben főni, egy csipet sót teszünk rá.
2.
20 percig főzzük, majd összeturmixoljuk.
3.
Ismét a tűzre tesszük, közepes lángon főzzük. Közben hozzáadjuk a
cukrot, a citrom héját és levét, a fahéjat és a szegfűszeget.
4.
Sűrű kevergetés mellett jó 120 percig főzzük, addig, míg szép fényes zselés
állagú nem lesz. Ezalatt kimossuk az üvegeket. Ha kész, belemerjük a lekvárt az
üvegekbe, és száraz dunsztban hagyjuk kihűlni.
"Anya, ez isteni!...", avagy Gabojsza konyhája: Rozmaringos zöldparadicsom-zöldalma lekvár
"Anya, ez isteni!...", avagy Gabojsza konyhája: Rozmaringos zöldparadicsom-zöldalma lekvár: Még mindig lekvár, még mindig zöldparadicsomból, ezúttal zöldalmával és sok rozmaringgal. Finom magában is, de még jobb érlelt kecske,- vag...
Szépségtár: Marcipán beszerzési lehetőség! A végén "térdre, im...
Szépségtár: Marcipán beszerzési lehetőség! A végén "térdre, im...: Lucja küldte nekem e-mailben ezeket a képeket! Ezen marcipánmasszát a Lidl-ben lehet kapni. Ára: 399,- Ft/ 20 dkg (ez egyszeres) A na...
Szépségtár: Szolgálati közlemény!!!
Szépségtár: Szolgálati közlemény!!!: Remek akció lesz az Aldiban csütörtöktől! Előre felhívom a IX. kerületiek figyelmét, hogy ne merjék előlem felvásárolni azt, amit én szere...
Szépségtár: Kandispálca házilag (rummal...)
Szépségtár: Kandispálca házilag (rummal...): A Kifőztük 2011/2. számában jelent meg ez az ötlet, Tücsökbogár előadásában. TücsökBogárral beszélgettünk róla, hogy milyen jópofa do...
Szépségtár: Kürtőskalács - házilag, sütőben
Szépségtár: Kürtőskalács - házilag, sütőben: Hozzávalók: l zacskó szárított élesztő ( 50 dkg liszthez való mennyiség) 2,5 dl tej 2 evőkanál cukor 50 dkg finomliszt 2 db tojás 2 db to...
2012. október 4., csütörtök
Fonjunk kosarat papírból
Segítséggel, de meg van újra...most idehoztam, itt talán nem vész el és még másnak is jó vélt szolgálhat...
http://sajatkeszitesualkotasok.network.hu/blog/sajat-keszitesu-alkotasok-hirei/fonjunk-kosarat-papirbol-o
http://sajatkeszitesualkotasok.network.hu/blog/sajat-keszitesu-alkotasok-hirei/fonjunk-kosarat-papirbol-o
2012. október 2., kedd
ErikaStyle Titkai: Péksüteménytartó készítése:
ErikaStyle Titkai: Péksüteménytartó készítése:: Mindig is kiakartam próbálni, és használni. Nem nehéz, ajánlom mindenkinek egyszer készítse el, nem fogja megbánni! :))) ...
ErikaStyle Titkai: Bloghátterek beállítása:
ErikaStyle Titkai: Bloghátterek beállítása:: 2. Scrapm Ági blogháterek módosítása: Íme a menete: 0.Mentsd le az oldalamról a neked tetsző hátteret kinagyított állapotában 1.Menj ...
ErikaStyle Titkai: Patchwork terítő készítése:
ErikaStyle Titkai: Patchwork terítő készítése:: Karácsonyi patchwork terítő, hát nem kezdőknek ajánlom, :) de a végeredmény biztos szép lesz! :) Jó munkát kívánok hozzá! Ü...
ErikaStyle Titkai: Textilcímke készítése:
ErikaStyle Titkai: Textilcímke készítése:: Erika Textilcímke készítése Sokszor olvastam, hogy külföldi cégtől rendelnek címéket, pedig házilag is elkészíthető, olcsóbban és minőség...
ErikaStyle Titkai: Kukac készítése
ErikaStyle Titkai: Kukac készítése: Találtam egy nagyon édes kis kukacot, nem nehéz elkészíteni. Jó munkát kívánok hozzá! ...
ErikaStyle Titkai: Ajtódísz és nyuszis kosár készítése:
ErikaStyle Titkai: Ajtódísz és nyuszis kosár készítése:: Nagyon édes ajtó dísz készítését is megosztom veletek: Egy másik ajtó dísz: És egy másik...nyuszis kosár készítése...
2012. szeptember 30., vasárnap
Feliratkozás:
Bejegyzések (Atom)