2013. május 29., szerda

Levelet hozott a DRÓTPOSTA.../szeretném megosztani VELETEK...és az eseményt is/felhívás, figyelem!
aki úgy érzi, h szombaton el tud jönni az eseményre (klikk-klakk), az hozzon magával - ha van neki - kéztörlő-papír-gurigát, ami remek kaleidoszkóp leszen a kézműves padnál jobbra, ahol balra kell fordulni az asztalnál a kertben.
rossz idő esetén bennnnnn.
ezt kérte Pogácsa Csocsóbá'tól, az ikertesótól h mondjam meg nektek.
tp.
üdv, Tüskepapa!


S8Gyerekzsivaj2_20130601

  • Játékidő:10-15 óráig VIII. Budapest, Kőfaragó u. 8. - SUPER 8

Történet

2013 június 1. szombat 10:00 – 15:00 Kelj fel 8! Gyerekzsivaj - Családi Nap a SUPER 8-ban, Budapest, VIII. Kőfaragó utca 8. (rossz idő esetén az épület különb tereiben)

10:00 kapunyitás Dérrel és Dúrral, a két macerafickóval Csocsó bá' felügyelete alatt, majd rövid s8-reggeli, aki éhes
10.30. Közös torna és tánc Dérrel és Durral-lal:-)
11:00 Vajaspánkó – pengetős dalmese pánkóról, "akit" anyó ropogósra sütött, hogy megegyék, amit ő nem akar, ezért hopplá!, világgá gurul. Út közben állatokkal. És mielőtt bekapná bármelyik, továbbgurul. Közben ismerős dalok is hangzanak el, melyek előadásában a gyerekek is rész vesznek, mert nem tehet mást! Jutalmul előfordulhat, hogy pánkó-evés következik :)
11.50 kedvezményes ebéd a regisztrált - bejelentkezett - családoknak (info@trambulinszinhaz.hu!) partedlivel és töki pompossal
12.30 Csocsóbajnokság előzetes nevezés szülő-szülő, gyerek-gyerek és vegyes felállásban!
13.00 Tombola1. – az érkezéskor a tombolához átadott, már nem használt, de más számára hasznos ajándékok jó kezekbe kerülnek - vezeti Csocsó bá', az udvaros
13.30 Mesék és valóságok - rövid történetek/gyerekkori élmények helyszíni feldolgozása
14.30 Tombola2. – az érkezéskor a tombolához átadott, már nem használt, de más számára hasznos ajándékok jó kezekbe kerülnek - vezeti Csocsó bá', az udvaros.

10-15h között arcfestés és kézműves foglalkozás
töki pompos és innivaló minden mennyiségben

Evéskor partedli föltevése kötelező!

Ne feledjük: aki tud, hozzon elfelejtett, nem használt, de még hasznosnak, szépnek, jónak ítélt valamit a tombolához, hogy jó helyre kerülhessen.
a rendezvényen való részvétel ingyenes, belépő és kilépő nincs, ami kincs!

Az első tizenöt család részvételi szándékát jelezve emailben - info@trambulinszinhaz.hu - kupont kap/fő, amit ételre és/vagy italra beválthat!

2013. május 26., vasárnap

ESKÜVŐI AJÁNDÉK MACSKAPÁR

https://picasaweb.google.com/108865107527524590760/ESKUVOIAJANDEKMACSKAPAR


na mit találtam ez rólunk szól....http://eletszepitok.hu/varras-kabala-macskapar/#.Uax5qNLt_SkA NAGY NAP...esküvőre készült a család...mit is adhatnék én ami egy életre szóló maradandó élmény lehet...?...
 Megszületett a terv...mivel a házi cica náluk "családtag" és az én "mumusom"...a tervezett menyasszony -vőlegény páros fíllinget...megmacskásítottam...azt hiszem az öröm nem maradt el.....
A tervem valóra vált...én a megálmodott ESKÜVŐI PÁROMAT macska testbe öltögettem...az ifjú pár pedig örült az ajándékomnak.