2013. október 18., péntek

Ajánló

Részt veszek egy felmérésben a

RICHTOFIT SPORTKRÉM

a téma...nagyon régen a családom barátja ez a termékcsalád...Keresztmamám ismertetett meg vele...aztán mikor híres operett bonvivánunk felesége mesélte, hogy nem győzi kenegetni a férjurat a primadonnák emelgetése miatt...jót mosolyogtam...mostanában egyre sűrűbben le kerül a polcról itthon is a tubus...

Azt hiszem jól bevált "kence"

A termékről  leírás



Aktívan élő, mozgást kedvelő embereknek készült a Richtofit Sportkrém, amelyizomféjdalmak enyhítésére, izomláz megszüntetésére és a sportolás előtti bemelegítésre ajánlott. Hatásánál fogva alkalmas a felhorzsolt bőr kezelésére, kisebb zúzódások és duzzanatok elmulasztására is.
Aktívan élő, mozgást, sportolást kedvelő emberek számára fejlesztettük ki a Richtofit Sportkrémet, amelyben a több évtizedes tudományos tapasztalatot ötvöztük a természet legjobb gyógynövényeinek hatásával. A kamilla, körömvirág, levendula és más gyógynövények kivonatát tartalmazó összetétele miatt a sportolásban kifáradt, igénybevett végtagok és hát ápolására kifejezetten ajánlott. Használatával kellemes közérzetben adhatja át magát a sportolás teljes élményének.
Összetevők:Aqua, Isopropyl Myristate, Caprylic/Capric Tryglyceride, Stearic Acid, Glycerin, Propylene Glycol, Cetyl Alcohol, Polysorbate 60, Paraffinum Liquidum, Alcohol, Gylceryl Stearate, Polyserbate 80, Glycyrrhiza Glabra, Aesculus Hippocastanum, Calendula Officinalis, Potentilla Anserina, Lavandula Angustifolia, Juglans Regia, Anthemis Nobilis, Parfum, Sorbic Acid, Potassium Sorbate, Coumann, Limonene.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése