2012. október 28., vasárnap

Babahordozó

http://thosemartins.com/bmt/backcarry.htm

http://thosemartins.com/bmt/wraps.htm

http://www3.telus.net/public/a6a83106/Sling/sling.html

ANDU MEGKÖTŐS HORDOZÓKENDŐ LL
Babahordozás, NANDU MEGKÖTŐS HORDOZÓKENDŐ LL
Termékkód:-
Ár:6680,- Ft 
Mennyiség:
Méret:
Szín:
NANDU MEGKÖTŐS HORDOZÓKENDŐ
Minőség és megbízhatóság már 10 éve
 A kötözős típusú kendő egy hosszú, szövött pamut anyag, amelyben, különböző módokon felvéve és megkötve, a gyermeket korának megfelelően és kényelmesen lehet hordozni, újszülött kortól tipegő korig, vagy tovább is. Az anyag különleges szövése miatt hosszában és széltében nem nyúlik, viszont keresztben kellően rugalmas. Ez teszi lehetővé, hogy minden ponton megtámassza a gyermeket, felvegye a szükséges formát, ne vágja a gyermek lábát, ugyanakkor ne ereszkedjen meg, ne lazuljon meg hordozás közben. Fontos ez az anyagtulajdonság a hordozó számára is, mert így nem vágja a vállat, hanem rugalmasan illeszkedik, egyenletesen elosztva a terhelést a vállon és a felsőtesten. Megkötős hordozókendőnkben a kendő hosszától függően összesen 16 hordozási pozícióban helyezhető el a gyermek. Minden kendőnkhöz részletes, fényképes leírás tartozik.
A KENDŐ ANYAGA
A Nandu hordozókendők anyaga tiszta pamut. Szövése a hordozókendőket tanulmányozó ortopéd orvosok által nemzetközileg erre ajánlott szövéstechnika. Kizárólag ezzel a szövéssel készülő kendők támasztják megfelelően a baba gerincét. Valamint az ezzel a technikával készülő kendők nem repenek, nem szakadhatnak szét hirtelen, így sokkal biztonságosabbak. Színeink megtekinthetőek itt.
MEGKÖTÉSI ÚTMUTATÓ
A Nandu hordozókendõkhöz részletes fényképes leírást adunk, mely összesen 16 megkötési módot ismertet, valamint ezek variációit. A leírást 10 éves gyakorlati és oktatói tapasztalat alapján állítottuk össze. A kendő használata a leírás alapján önállóan elsajátítható.
A füzet összeállításánál figyelembe vettük a nemzetközi ortopéd orvosok kutatási eredményeit és ajánlásait. A Nandu hordozókendők leírása szakszerû, nem tartalmaznak hibás megkötéseket, melyek károsak lehetnek a baba gerincére. A leírás fényképeit szakértelemmel készítettük, a pozíciók biztonságosan megkötöttek, a megkötés megtanulására alkalmasak. A pozíciók részletesen itt.
MÉRETEK
 A Nandu hordozókendők különböző hosszúságokban készülnek. A megfelelõ hosszúság kiválasztásánál a testmagasságot vagy a testalkatot, azaz a ruhaméretet kell figyelembe venni. Mindig azt, amelyik alapján hosszabb kendő szükséges. Valamint dönteni kell, hogy melyik hordozási pozíciókat szeretnéd gyakrabban használni.
A megköthető 16 pozícióból 13 az úgynevezett alap pozíció. 3 plusz pozícióhoz és két alap pozíció elöl megkötött változatához hosszabb kendő kell, mint az alap kötésekhez. A legkényelmesebbek a keresztezett kötések, melyeket az alap hosszúságú kendővel hátul, vagy oldalt lehet megkötni. A hosszú kendőkkel a csomó előre kerül, így könnyebb megkötni. Arról, hogy hosszú vagy alap hosszúságú kendőt érdemes választani, bővebben itt olvashatsz.
Mérettáblázatunk segítségével könnyen kiválaszthatod a megfelelő méretet.
Mindig a hordozó személy testalkatától függ, hogy milyen méretû kendõre van szükség. Ha a családban többen is hordozzák a gyermeket, akkor a legnagyobb családtag méretének megfelelõ kendõt kell választani
160 cm-ig/36165 cm-ig/38170 cm-ig/ 40-42185 cm/ 44185 cm-tõl/ 46-4850-tõl
ALAP pozíciókSMLXLXXLLL
EXTRA pozíciókXXLLLLLLLLLLL

Alap megkötések (S-XXL)
1. Síkban fekvés
2. Bölcső fekvőhordozás
3. Csípõn csavart fekvõhordozás
4. Keresztezett fekvõhordozás hátul csomózva
5. Kenguru fekvõhordozás
6. Keresztezett ülő hordozás hátul vagy oldalt csomózva
7. Kenguru hordozás
8. Csípőn ülés
9. Csípőn csavart hordozás
10. Csípőn keresztezett hordozás
11. Csípőn kenguru hordozás
12. Hátizsák hordozás
13. Tibeti háti hordozás
 Hosszú kendős pozíciók
1. Keresztezett fekvőhordozás elöl csomózva
2. Keresztezett ültetett hordozás elöl csomózva
3. Zsebes-keresztezett fekvőhordozás
4. Zsebes keresztezett ültetett hordozás
5. Zsebes-keresztezett háton hordozás
NANDU hordozókendõ hosszúságok
(A kendő hosszúságok tájékoztató adatok, a méretválasztás nem ez alapján történik. Kendő méretet a fenti mérettáblázat alapján válasszon.)
S : 3.80m
M: 4m
L: 4.20m
XL: 4.40m
XXL: 4.60m
Long: 5.20m
A megadott hosszúságok mosás előtti méretek. Mosáskor a kendők 6-8 %-ot zsugorodnak. A mosáskor történő zsugorodást a mérettáblázatnál figyelembe vettük.
 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése