2011. június 5., vasárnap

Horgold át kedvenc cipődet http://www.gabitogrupos.com/LACASITADEMABELY/template.php?nm=1293956327



http://www.gabitogrupos.com/LACASITADEMABELY/template.php?nm=1293956327



Ami a csodákat Osinki, soha nem gondoltam, hogy valahogy a cipőmet - ami szokatlan:) De kiderült, hogy sokan érdeklődnek. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy egy mester osztály részletesebb. Igaz képek a folyamat nem do - kötés éjszaka, és még közben pedikűr:) Ezért elsősorban szó. Talán ha meri ezt még egyszer - az eredeti)

Szóval számomra ez volt:

90 gramm (a labda, majd nem az összes) viták YarnArt Pearl (Color Purple, 115)
Hook 3,5 N
punch cipő gyártás (a lyuk, vagy egy kampó a hegyes)
általában véve minden olyan átlátszó - Momento üveg vagy a második Clay.
Ickusstvennoy velúr cipő (nem világos vonalak kevésbé csúszik).


Először is, a legfontosabb az élet természetes velejárója (férjem segített) lyuk helyén kozhzame nem több, mint egy hüvelyk aljáról. Természetesen a jobb, a lyukak nem olyan gyakran, amennyire csak lehetséges, de volt távolság 1,5-2 cm távolságra, és a probléma a hiányosságok döntött, amikor először érkezett egy sor provyazat le.
Akkor ezek a lyukak vannak nyújtva vezeték - ugyanaz, amely a szövés. I ujj volt nehéz dolgom. Főleg azért, mert az orr, ezért varrott cipő. Más helyeken egyszerűen villog egy tűt. A vége az termelése fonal, nem ás a kötöttáru, de belül zavarhatja.
Hogy vannak a lyukak belülről (belülről, ami már nem látható, ha nem sokkal alacsonyabb)


Kapott pontok kerítő az oszlop nélküli nakida, és kitölti a terek közötti pontok pontok a lánc - a számot, hogy a távolból. És anyagból készült, különösen a közepén a belsejében a cipő - a cipő diszkrét hely és a legjobb, hogy elrejtse az átmenetet a következő sorba.


Az így kapott sorozat kiszabott több oszlopot nélkül háromágyas. És ez a szám csökkent - zárt való áttérés az egyetlen.
Csavarja ki az alsó sorban



És ismét a nagy anyag és a levegő provyazala az oszlopok száma éles kör. Nem volt vége - előtt kötött korábbi kapcsolódó darab csipke szalagot.
Ez a darab szövet csipke mintája ez a film:

Van két kör és félkör egyik vagy a másik.
Hozzáadva a Photoshop MK, és pont csak egy szeszély - például egy háromszög alakú hegyfok


Helyezze ezt a darabot, hogy a lényeg, rájöttem, hogy a helyet kell dovyazat három oszlopot, majd hozzáfűzi az utolsó oszlopban a sorozat. Provyazala oszlopok nélkül és tripla által megkövetelt részleteket a csipke és folyamatos tripla rúd A cipő, a másikon.

Tovább pont elment, de fenntartjuk a jogot, hogy a bal. Mivel az akut változások oszlopok és ki, hogy újra az utolsó sorban a csipke provyazat csúcsa a három hurok. Kiderült, hogy a cipő kötötte a létrán. Az utolsó sorozatban fordult sarkon.
A fénykép lehet szerelni, és helyébe egyenesen bárok és nem háromágyas. Ez csak belül a cipő, a legtöbb láthatatlan:






Ha valahol valami történt egyenlőtlenül - nem ijesztő:) végén az unió és vágja a vezetékeket, húztam a ruhát úgy, hogy a csúcs száma cipő játszott a magas és lemaradtam a cipő ragasztó fel megragadt egy kötött.
Íme néhány kép, ami eddig nagy formátumú, ha valaki akar kötni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése