HAMIS ANANÁSZ CUKKINIBŐL
Hozzávalók: 3 db közepes nagyságú cukkini,
1 liter ananászszörp, szükség esetén szalicil. Elkészítés: A fiatal, zsenge cukkiniket meghámozzuk, magjukat kiszedjük és tetszés szerinti darabokra vágjuk. Ráöntjük az ananászszörpöt és hideg helyen egy napig állni hagyjuk. Ezután felforraljuk, majd rögtön a forrás után lehűtjük és fogyasztásig a hűtőben tartjuk. Ha befőttként szeretnénk fogyasztani, tehát hosszabb ideig tárolni, akkor csipetnyi szaliilt is kell a lébe tenni, nehogy megromoljon. |
http://www.hotdog.hu/sohika/elrakni/citromos-cukkini-lekvar
http://www.befottkompotsavanyusag.com/cimke/cukkini
http://kaldeneker.hu/receptjeim/befozes/
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése